Egypte 2023

Begin juni zijn 18 duikers van onze vereniging naar Egypte gevlogen om daar de wrakkenroute (noord) met een liveaboard te gaan verkennen. Dit is een prachtige week geworden, met mooie onderwaterervaringen en een hele gezellige tijd bovenwater met elkaar. Eén van onze leden heeft de week in een prachtige film is samengevat, dank hiervoor!

Share

Vis roken!

“ie joi ep ie et al oort vissie bij Kees”

Beste leden,

Op zaterdag 24 juni, vanaf 17.00 uur gaan we op herhaling bij Kees de Wit vis roken. Kees en Irma vonden het vorig jaar zo gezellig dat we gewoon weer mogen komen. Geef je op via de mail, ook voor de niet vis eters is er een optie. Mocht je willen helpen met wat spullen regelen, graag aangeven bij Roger!

Tot dan, gr, het bestuur.

Share

Voorjaarsactiviteiten OSV Egmond

Beste leden,

De voorjaarsplanning is grotendeels bekend, dus pak de agenda er maar bij!

Op 10 februari houden we een pubquiz onder leiding van quizmaster Hen. De inloop is om 18.30 uur, we beginnen met een hapje.

Op vrijdag 14 april is de jaarlijkse Kien. Verzamelen rond 19.30 uur, de eerste ronde start om 20.00 uur. Als u zelf nog prijzen heeft, mogen die ook in de verloting!

De datum van de A.L.V. is vooralsnog onder voorbehoud vrijdag 24 maart, inloop 19.30 uur.

Het beroemde, befaamde en beruchte Zeelandweekend is dit jaar van woensdag 17 tot en met zondag 20 mei. In de mail staat hoe je kan reserveren. We hebben weer een eigen veld!

We hopen jullie overal te zien, groeten van het bestuur.

Share

Sinterklaasduik 2022

Een frisse en koude zondagochtend in onze thuisplas, de Geest. Toch een grote groep droogpakduikers en een natduiker waar groot respect voor was. De spelregels zijn als altijd helder uitgelegd, toen moest er gesprint worden naar Sint Nicolaas. Ook de pieten en zelfs de paashaas zijn gevonden door het winnende buddy koppel. Zodoende kregen zij ook de prijzen.

Voor de rest was er gelukkig vers gebakken appeltaart en warme chocomelk.

De volgende georganiseerde clubduik is de oliebollenduik, 31 december. Morgen, 5 december is er geen zwemmen.

Share

Uitnodiging zomer BBQ en start zwembadseizoen

Beste leden,

Op zaterdag 27 augustus 2022 vanaf 16.30 uur houden we de jaarlijkse zomerbarbeque bij Strandpaviljoen “De Werf” (strandslag 34 Bad Zuid) te Egmond aan Zee.

Meer informatie over o.a. opgeven staat in de email of op in de appgroep.

Verder kunnen jullie alvast maandag 5 september in de agenda zetten. Dan start het zwembadseizoen weer!

Share

Algemene ledenvergadering

Aan de leden van O.S.V. Egmond,

Namens het bestuur van O.S.V. Egmond bent u van harte welkom op de 45e Algemene Ledenvergadering (a.l.v.) welke gehouden zal worden op: vrijdag 22 april 2022. Om 19.30 uur is de inloop en de vergadering start om 20.00 uur. De vergadering is zoals altijd in de kantine van botenvereniging “de Werf”, aan de Pieterschotsmanstraat te Egmond aan zee.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U zult nog een email krijgen met de officiële uitnodiging.

Share

Zwemmen

Beste leden,

Zoals bekend gemaakt via de app mogen wij weer zwemmen zonder voorwaarden. Als je naar de Hoornse Vaart komt op maandag kan je weer prettig trainen. Tot aan de waterkant!

m.vr.gr, het bestuur.

Share

Nieuwjaarswens

De duikspullen worden op dit moment ingepakt voor de oliebollenduik. Op deze laatste dag van het jaar met als afsluiter de oliebollen duik, sluiten we een roerig jaar af. Het bestuur spreekt de wens uit dat 2022 een mooi verenigingsjaar mag gaan worden. We hadden graag een ALV gehouden, een bingo, een georganiseerde nieuwjaarsduik maar door de corona mag het helaas niet zo zijn. We hopen dat we snel wel weer leuke clubactiviteiten mogen organiseren. Als er iets verandert in de maatregelen en we zien kansen om iets te organiseren, komen we direct op de lijn.

Prettige jaarwisseling en tot aan de waterkant!

Het bestuur.

Share