Een fris begin van jubileumjaar 2019

Op 1 januari 2019 zijn de Egmondse duikers traditioneel weer het water ingedoken. Net voor de nieuwjaarsduik brak de zon door, waardoor de noordwester wind ons niets meer deed. Voor sommige leden was het de eerste duik, en vele anderen zijn de tel al kwijtgeraakt. Ook leden die een aantal jaar in de tropen de nieuwjaarsduik gedaan hebben, zijn dit jaar maar naar de Noordzee teruggekomen.

Zoals elk jaar mochten wij onze tweede (en warmere) nieuwjaarsduik weer in het Zuiderduin doen. Wij zijn hier elk jaar weer erg blij mee. Hierna was er een gezellige receptie in de pub van het hotel. Na een mooie openingsspeech met dank aan Bas werd er nog een flink aantal uurtjes nagepraat.

Er werd ook vooruit gepraat, aangezien wij in 2019 al veertig jaar bestaan. Vol spanning kijken wij uit naar de plannen van de feestcommissie. Het zal in ieder geval weer een jaar vol duiken worden.

Share