Geslaagde jubileumkien en ledenvergadering

Vrijdag 8 maart is de jaarlijkse clubkien weer gehouden. De jubileumeditie was een groot succes! Kienchef Ivar heeft samen met zijn ‘kienteam’ een geslaagde Kien neergezet.

Ook dit jaren waren er weer meerdere rondes met elk leuke prijzen te winnen. De spanning was weer om te snijden en de Derp Divers waren grotendeels stil. Alleen op sommige momenten moest er toegegeven worden aan de spanning. Op ludieke wijze werd dan de mening gegeven. Na de Kien was de verloting ook weer een groot succes waar nummertjes van alle kleuren tactisch werden ingekocht. De avond werd laat afgesloten met een drankje.

Ivar, Jeanette en Christine, bedankt!

De Algemene Ledenvergadering van de Onderwatersportvereniging Egmond is op vrijdag 29 maart gehouden. De opkomst was hier ook goed en iedereen was enthousiast om het jubileumjaar verder in te gaan. Bijzonderheden deze vergadering waren:

  • het 25 jarig lidmaatschap van Jurian.
  • De Willem Butter bokaal voor de ongelofelijke inzet van Henk het afgelopen jaar.
  • Een bedankje voor Nico en Jose voor het mogen stallen van de clubkar in hun loods.

Na de officiƫle gelegenheden heeft de Lustrumcommissie een briefing gegeven over wat ons staat te wachten. Al met al een leuke afsluiting van een drukke maand. Tot 14 april, dan gaan we paaseieren zoeken met de paalduik!

Share