Paasduik

Zondag 14 april, terwijl sommige Nederlanders (en clubleden) wakker werden voor de Formule 1, waren er een aantal duikers die het Twiske in gingen. Op jacht welteverstaan, de traditionele paasduik was namelijk aangebroken. De Egmonders gingen droog duiken, hoewel de traditie voorschrijft dat er per 1 april nat gedoken wordt. Dat we droog gingen werd gisteren besloten nadat er sneeuw door de straten van Egmond dwarrelde.

De organisatie heeft na een listige en geheime duik de paashaas op een moeilijk te vinden locatie verborgen, maar Eric en Mariska wisten de haas te vinden en konden dan ook worden bekroond tot de paasduikers van 2019!

De meeste eieren waren voor William en Bas, negentien stuks! Hieronder viel ook het 40 jarige jubileum ei, dus de troostprijs was ook voor dit koppel. Niet alle eieren zijn gevonden, in het stof van het Twiske kan de komende weken nog gezocht worden naar hardgekookte eieren!

Ook dank aan Stefan, hij heeft in het kader van zijn 3* opleiding dit evenement georganiseerd.

Share