Jarig!

Vandaag, 29 mei 2019 is O.S.V. Egmond 40 jaar. Op 29 mei 1979 kwamen een aantal liefhebbers van duiken in de omgeving Egmond bijeen om een club op te richten. Deze club gaat tegenwoordig ook door het leven als: ‘Derp Divers.’ Hiep Hiep Hoera!

Vandaag zijn er ook een aantal duikers richting Schotland gegaan. Zaterdag zal er nog een groep aansluiten die met het vliegtuig reist. Zij zullen volgende week duiken in Scapa Flow, alwaar een deel van de Duitse Hochseevlotte ligt. Deze lag na de Eerste wereldoorlog geïnterneerd in Scapa Flow, in afwachting van de vredesbesprekingen. Op enig moment hebben de Duitsers die nog op de marineschepen aanwezig waren op de schepen besloten de schepen te laten zinken om te voorkomen dat de geallieerden ermee aan de haal gingen.

Daarnaast gaat een grote groep weer naar Zeeland toe om daar te gaan speuren naar Sepia’s en van het mooie weer te genieten.

Wij gaan de komende week genieten van alles onderwater, fijn duikweekend!

Share