Covid-19 en O.S.V.Egmond

  • Laatste update op donderdag 26 maart 2020 *

Beste leden,

Zoals jullie allemaal bekend heerst het Covid-19 virus (Coronavirus) in Nederland. De overheid heeft een aantal maatregelen getroffen die ook onze duikvereniging treffen. Wij houden ons aan het beleid van de Rijksoverheid en het RIVM. Op dit moment is het volgende besloten:

  • Er wordt niet gedoken in clubverband.
  • Alle clubactiviteiten zijn uitgesteld of afgelast. Hoe en of we dit gaan inhalen zal via de bekende kanalen worden gecommuniceerd.
  • Zwembad de Hoornse Vaart is gesloten, er is geen zwemmen.

Wij hopen dat het virus snel in ernst afneemt. Wij willen de Kiencommissie in ieder geval bedanken voor het werk tot nu toe en we hopen dat de Kiencommissie een nieuwe datum wilt plannen als het virus over is. Zodra er wijzingen op het bovenstaande komen zal eenieder binnen de club daar via e-mail, WhatsApp-groepen en via deze site van op de hoogte worden gesteld.

We spreken de hoop uit dat iedereen gezond blijft, en dat we na 1 juni weer mogen duiken.

Het bestuur.

Share