Het najaar bij OSVE

Beste leden,

Als vereniging duiken we alweer een paar maanden. Om dit veilig te blijven doen willen we jullie weer even wijzen op het NOB protocol welke geldend is. Dit is te vinden op de bondswebsite. Lees het weer even door en zorg ervoor dat we tijdens clubduiken een beetje op elkaar letten.

https://onderwatersport.org/wp-content/uploads/2020/07/Protocol-Verantwoord-Onderwatersport-in-de-15-meter-samenleving-versie-3.pdf

Hiernaast gaan we vanaf maandag weer zwemmen in de Hoornse Vaart. Hiervoor is ook een instructie gemaakt die we nodig hebben om weer veilig te gaan zwemmen, dank aan Frank voor het opmaken!

De dagen dat er gezwommen wordt zijn voort het seizoen 2020/2021 ook te vinden op de site (bij de jaaragenda 2020) Vooralsnog is er geen mogelijkheid om andere activiteiten te houden in clubverband, als bestuur kijken we hier actief naar en komen we op de lijn zodra we mogelijkheden zien. Omdat clubactiviteiten naast zwemmen en regulier duiken niet mogelijk zijn, houdt dit ook in dat de eerstvolgende A.L.V. hoogstwaarschijnlijk pas in 2021 gehouden kan worden.

We hopen jullie gezond aan de waterlijn en in het zwembad te zien! Het bestuur.

Share