Jaarlijkse ledenvergadering

*i.v.m. aanvullende Covid-19 maatregelen van de overheid is de ALV geannuleerd, via de mail kan u lezen hoe we hiermee omgaan.*

Aan de leden van O.S.V. Egmond,

Namens het bestuur van O.S.V. Egmond bent u van harte welkom op de 44e Algemene Ledenvergadering (a.l.v.) welke gehouden zal worden op: vrijdag 19 november 2021. Om 19.30 uur is de inloop en de vergadering start om 20.00 uur. De vergadering is zoals altijd in de kantine van botenvereniging “de Werf”, aan de Pieterschotsmanstraat te Egmond aan zee. Graag wijst het bestuur u erop dat tijdens de bijeenkomst de Covid-19 maatregelen van de overheid gelden. Het bestuur roept u op om hier gehoor aan te geven.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U zult nog een email krijgen met de officiële uitnodiging.

Share